Hva er jeg??

 

Egentlig har jeg ikke planlagt å bli en blogger. Eller blogge jevnlig. Eller kanskje? Greia er at jeg er en ganske gjennomsnittlig innadvendt person litt over gjennomsnittet eksponeringsbehov. Dessuten så liker jeg å skrive og å utforme meg. Enten det er i tekst, musikalsk eller gjennom bilder. Eller sminke, hår og klær. Ikke at jeg er verken kunstnerisk eller fasjonabel heller, men jeg liker å tro at jeg gjør noe riktig. 

 

Snakker om riktig, én ting som absolutt ikke er riktig er hvordan kroppen min fungerer. For eksempel har jeg sovet ca. like mye som Dracula gjorde i sin tid de siste par månedene og det er ikke sååå gøy at det gjør no' nå mot sommeren og kule ting. 

 

Ooooog siden jeg er over gjennomsnittlig klein kan jeg jo sikkkkkkert starte dette her med å fortelle om meg selv??????? okei....

 

Jeg heter Martine (en av få Martiner som ikke har sjekka inn på Pærra, faktisk), jeg er 21 år, 173cm høy, rødhåret, og jeg bor i 3060SVELLA med min 22 år gamle langhårede bikkje Mathias, og vår 4 år gamle pus Tarzan. Jeg er 173cm høy, musikksmaken min rangerer fra One Direction til Black Sabbath (og jeg har forøvrig sett begge to live) og jeg gikk overraskende nok musikk og teater på videregående (who would have thought sier jeg bare). Jeg er uhyre glad i mat(hias), pepsi max, Hellas, nerdesiden av tumblr, vodka, ebay og...???? Jeg tenker egentlig at jeg er for kjedelig til å prøve å forklare hvem/hva jeg er, og hvis jeg uansett fortsetter med dette får dere jo vite det uansett! 

 

 

Ukens spørsmål: 
Bruker Martine for mange spørsmålstegn?????? Eller?????? Er det bare??? meg??????

Skriv en ny kommentar

hits