Blogg

Hva er jeg??

 

Egentlig har jeg ikke planlagt å bli en blogger. Eller blogge jevnlig. Eller kanskje? Greia er at jeg er en ganske gjennomsnittlig innadvendt person litt over gjennomsnittet eksponeringsbehov. Dessuten så liker jeg å skrive og å utforme meg. Enten det er i tekst, musikalsk eller gjennom bilder. Eller sminke, hår og klær. Ikke at jeg er verken kunstnerisk eller fasjonabel heller, men jeg liker å tro at jeg gjør noe riktig. 

 

Snakker om riktig, én ting som absolutt ikke er riktig er hvordan kroppen min fungerer. For eksempel har jeg sovet ca. like mye som Dracula gjorde i sin tid de siste par månedene og det er ikke sååå gøy at det gjør no' nå mot sommeren og kule ting. 

 

Ooooog siden jeg er over gjennomsnittlig klein kan jeg jo sikkkkkkert starte dette her med å fortelle om meg selv??????? okei....

 

Jeg heter Martine (en av få Martiner som ikke har sjekka inn på Pærra, faktisk), jeg er 21 år, 173cm høy, rødhåret, og jeg bor i 3060SVELLA med min 22 år gamle langhårede bikkje Mathias, og vår 4 år gamle pus Tarzan. Jeg er 173cm høy, musikksmaken min rangerer fra One Direction til Black Sabbath (og jeg har forøvrig sett begge to live) og jeg gikk overraskende nok musikk og teater på videregående (who would have thought sier jeg bare). Jeg er uhyre glad i mat(hias), pepsi max, Hellas, nerdesiden av tumblr, vodka, ebay og...???? Jeg tenker egentlig at jeg er for kjedelig til å prøve å forklare hvem/hva jeg er, og hvis jeg uansett fortsetter med dette får dere jo vite det uansett! 

 

 

Ukens spørsmål: 
Bruker Martine for mange spørsmålstegn?????? Eller?????? Er det bare??? meg??????

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

hits